Bøger


Læs anmeldelser af floks-bogen, klik her

ISBN 978-87-989732-3-2

Forlaget Geranium

2012 , 208 sider

PRIS 298 kr.

Bogen leveres fragtfrit  i Danmark

Bagsidetekst storkenæb:

“Bogen, der udkom i januar 2012, er en stærkt udvidet udgave af bogen “Storkenæb- bogen om Geranium” fra 2003. Denne blev allerede fra starten en klassiker blandt havebøger og hurtigt udsolgt.

Den nye udgave omhandler nu over 550 sorter af storkenæb og er gennemillustreret med mere end 650 af forfatterens egne fotos. De ca. 25 plancher med blomster og blade giver et fint overblik over de mange arter og sorter, ligesom de er en fryd for øjet!

Udover at være et opslagsværk er bogen også en underholdende havebog, idet den er krydret med baggrundshistorier, der tydeligt afspejler Birgittes vestjyske lune. Bogen henvender sig til hele det danske havefolk, begyndere såvel som mere “hårdføre”!

Tage i denne udgave med forfatteren til Det Kongelige Engelske Haveselskabs afprøvning af storkenæb, og læs også om en landmand på Orkneyøerne og de mange storkenæb, han har givet os”.


PRIS 398 kr.

Bogen leveres fragtfrit i Danmark

ISBN 978-87-989732-1-8

Forlaget Geranium

2007, 256 sider


                 Bagsidetekst floks:


“”Med floksene og især høstfloksene har haven fået tilført noget andet end bare flere planter. Jeg mærker det, når jeg går blandt de duftende floks og ser de mange sommerfugle omkring dem. Så synes jeg, at eventyret kommer til mig, og stemningen er, som om alt det smukkeste fra eventyrene, jeg hørte eller læste som barn, er til stede i haven”.

Birgitte Husted Bendtsen


Slægten Phlox består af 67 arter, der er grundlaget for det enorme antal sorter af floks. De mange sorter gør, at vi kan have blomstrende floks i haven fra det tidlige forår til det sene efterår.

I ”Phlox - bogen om floks til haven” er der beskrevet over 600 floks, og bogen er gennemillustreret med mere end 750 af forfatterens egne fotos.  En del af disse er smukt og overskueligt arrangeret på de over 20 plancher. Desuden er der instruktive afsnit om opformering og dyrkning af floks.


Ud over at være et længe savnet opslagsværk er bogen også en underholdende havebog, idet den er skrevet med Birgittes sædvanlige sans for detaljen og den gode historie.

Tag med forfatteren til flokshaver i England og Tyskland og på besøg hos tyske og hollandske floksforædlere."Floks-bogen findes også på tysk:

"Phlox - Phloxe für den Garten"

ISBN 978-87-989732-2-5


Wenn Sie BÜCHER anklicken, können Sie mehr von der deutschen Ausgabe des Buches sehen.

Falls Sie das Buch kaufen möchten, kontaktieren Sie Bendtsens Boglager über "Om Bendtsens Boglager".


Læs anmeldelser af storkenæb-bogen, bl.a Søren Ryges anmeldelse i Politikens tillæg Lørdagsliv, klik på fotoet af G. x cantabrigiense 'St. Ola':


           


                                                          Se mere om floks og storkenæb

                                                              www.birgittehustedbendtsen.dk